Web Hosting Flutra Webs ju ofron hosting me hapsir dhe transfer pa limit për webfaqen tuaj. Hosti është shumë i shpejt dhe 100% online, me servera në Danimark. Na Kontaktoni

Web Hosting

Web hosting është një shërbim që u lejon organizatave dhe individëve të vendosin web faqen e tyre në internet. Një ofrues i shërbimit të web hosting, është një biznes që ofron teknologjitë dhe shërbimet e nevojshme që faqen tuaj ta vendosni në internet. Faqet e internetit janë të hostuara ose të ruajtura në kompjuterë të veçantë të quajtur servera. Serverat tonë janë të shpejt, të fuqishëm dhe 100% online, me bazë në Danimark.

Nëse vendosni të krijoni dhe të hostoni faqen tuaj përmes Flutra Webs, ju mund të merrni një domain personal, E-Mail adresa , dhe web hosting pa limit hapsirë të gjitha këto në një abonim të vetëm.
Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?