Menaxhimi i Rrjeteve Sociale Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin prezencen online të biznesit tuaj. Ne ndihmojmë biznesin e juaj që të krijoj besim dhe marrdhënje të ngushta me klientët potencial. Na Kontaktoni

MENAXHIMI I RRJETEVE SOCIALE

A keni menduar ndonjëherë që biznesi juaj mund të rritet më shumë se që është. Prej tani e keni mundësin që kjo të realizohet.
Tani do tua shpalosim në vijim programin tonë se si është kjo e mundur…

Biznesi juaj prioriteti ynë

Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin biznesin e juaj në prezencen online. Ne e ndihmojmë biznesin e juaj që të krijojmë besim dhe te lidhim marrdhënje të ngushta me klientët potencial. Benefitet e përdorimit të shërbimeve tona konsistojnë në rritjen e ndërgjegjsimit pra e vetëdijesimit të klientëve , në rritjen e trafikut (visitorëve) në web faqen e juaj si dhe sjelljen e klientëve të ri:

Si ne i ndihmojmë biznesit tuaj? 

Ne bëjmë katër gjëra që ju ndihmojmë rritjen e biznesit tuaj në Mediat Sociale:

  1. Çdo ditë Menaxhimi dhe postimi I faqes.
  2. Shkrim teksti
  3. Angazhim Interaktivë
  4. Vetdijesimi dhe rritja e ndjekësve (like-ve)

Ne e përdorim platformen facebook si njëra nga plateforma më e famshme dhe më e fuqishme në botë si dhe në vendin tonë për të përmbushur marketingun për firmen tuaj. Platforma FACEBOOK sot përdoret definitivisht për të lidhur firmen me klientët potencial.

Ne ju ndihmojm të fitoni klient të ri me disa hapa si:

  • Ne krijojm postime unike për biznesin e juaj
  • Duke postuar materiale që i informon njerëzit në lidhje me kompanin tuaj.
  • Ne dallojmë nga kompanitë e tjera të menaxhimit të mediave sociale duke prodhuar përmbajtje me cilësi të lartë me imazhe që përfshijnë logon tuaj dhe skemë të ngjyrave.

Ne bashkpunojmë me klientët tuaj potencial

 Postimi me përmbajtje që drejton pëlqen (like), komente, dhe shperndarje. Ajo gjithashtu përfshinë bashkëveprimin dhe  bisedat autentike me njerëz të cilët mund të kenë nevojë për produktin tuaj apo shërbime në baza ditore.

Ne rrisim numrin e ndjeksve tuaj (numrin e like-ve)

Janë dy mënyra që ne mund ta rrisim numrin e ndjekësve apo Like-ve në faqen tuaj , kjo përfshin rritjen në mënyrë organike si dhe rritjen me anë të sponzorizimit të faqes. Mënyra organike ,  ne rrisim numrin e like-ve apo ndjeksve duke shpenzuar kohë çdo ditë duke përdorur hashtags,  duke ndjekur qindra njerëz , duke pëlqyer postimet e përdoruesve të tjerë dhe shumë gjëra të tjera. Në platformen FACEBOOK ne rrisim fansat edhe përmes  sponzorizimit . 

Menaxhimi i FACEBOOK-ut

FACEBOOK është platforma që lejon biznesin tuaj te jetë target për klientët. Ne krijojmë postime me përmbajtje dhe e sponzorizojm biznesin e juaj në mënyrë që të rriten facebook like-t, post reach, si dhe trafikun e web faqes .

Hapi i parë që ne marrim është ta dizajnojmë faqen e kompanis tuaj pastër dhe  pamje në mënyrë profesionale.
Hapi i tjetër ne krijojmë postime me përmbajtje çdo ditë 1 deri 2 postime për ditë. 

Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?