Formulari për kontakt!

Porosit shërbimin tuaj këtu dhe ne do ju përgjigjemi shpejtë duke ju informojmë për ofertat dhe çmimet e shërbimeve.

Ju falenderojm për bashkëpunim.


Adresa:

Prishtinë, Republika e Kosovës

Email:                                                      Phone:

info@flutra.com                                     +383 45 224 515  |   +383 49 382 639

Emri

Email

Titulli

Mesazhi juaj


Open chat
1
Pershendetje!
Pershendetje, si mund të ju ndihmojmë?