Web Faqe kompatibile
Duke marrë parasyshë që tani shumica e faqeve shfletohen përmes celularëve, ne ofrojmë edhe këtë mundësi që faqja juaj të duket bukur edhe në paisje tjera. Faqet tona janë kompatibile pra mundeni ti shfletoni nga gjitha paisjet si iphone, android, iPad etj.
E lehtë për tu menaxhuar
Më e rëndësishmja është që mundeni ta menaxhoni shumë lehtë edhe pa pasur ndonjë përvoj apo njohuri të veqant. Pra webi vjen me Login Panel ku mundeni të kyqeni dhe të postoni apo modifikoni ofertat apo lajmet rreth Faqes tuaj.
Flutra Webs në shërbimin tuaj
Ekipi ynë është gjithmonë në dispozicion të kërkesave dhe dëshirave të klientëve. Për Ne është me rëndësi bashkëpunimi dhe puna e përbashkët. Ky është qëllimi ynë kryesor që ju të ndaheni të knaqur me shërbimet tona.

Ende nuk keni Web Faqe për biznesin tuaj?

Porosit Web Faqen tuaj tek ne dhe do të bindeni për shërbimet tona profesionale.

VEQORIT E PUNIMEVE TONA

CMS

CMS është sistem me mundësi qasje dhe menaxhimit të web faqes nga ana e juaj. Menaxhimi përmes sistemit CMS është i lehtë dhe shumë i efektshëm.

Responsive Design

Faqet që i punojm ne janë të gjitha Responsive pra kompatibile me të gjitha paisjet si me SmartPhone, Tablet, Kompjuter etj.

Vegla për Dizajn

Përmes mundësive brenda Web Faqes ju mundeni të ndryshoni pamjen e faqes dhe të krijoni një pamje dhe ngjyra te ndryshme. Të gjitha këto janë të mundëshme pa pasur nevoj për njohuri të mëdha specifike.

Foto Galeri

Gjithashtu në Web ju keni mundësi të krijoni Foto Galeri të produkteve tuaja apo objektit tuaj.

Mundësi të shumta të shabllonit

Në Web Faqe keni mundësi të shumta për ta përshtatur opsionet sipas nevojave tuaja. Si shembull ta ndryshoni Logon, slloganin, menyt, faqet, tekstin etj.

RRETH NESH

flutra logo ffff - Copy

Ne jemi një grup i përkushtuar dhe kreativ që e duam dizajnin dhe informatikën.

Flutra Webs është themeluar në vitin 2010, në fillim kemi qenë faqe informative pastaj edhe si Grup për dizajne. Ekipi ynë përbëhet nga IT, Web Dizajner, Grafik Dizajner etj.  Ne punojmë web faqe, logo, broshura biznesi, vizit karta, postera etj. Dhe këtë punë e bëjmë me shumë kënaqësi. Presim bashkëpunim nga ju dhe të bindeni për shërbimet tona kualitative.

Web Faqe Profesionale

Përse është e rëndësishme një Web Faqe për Ndërmarrjen?

Nese keni kompanin tuaj, Web faqja juaj duhet të jetë mediumi më i rëndësishëm që mundë të shrytëzohet për të siguruar klientë të rinj dhe të gjeneroj më shumë shitje.

Nëse nuk keni ndonjë Web faqe ende, apo nuk është funksionale siq duhet apo nuk është e përpiluar mirë dhe nuk është tërheqese për vizitorin, atëher një renovim i saj kishte me ndikuar pozitivisht në informimin e drejt të klienteve të tuaj.

Pa një Web faqe te kualitetit të lartë që tërheq vizitor dhe promovon drejt kompanin tuaj, ju nuk jeni duke përdorur fuqin që ka interneti në marketing. Këto informata më poshtë ju tregojn se sa një faqe e mirë është e rëndësishme për kompanin tuaj. Vazhdo—>

8cd670703fe340fc5573d010af2ec17d_big

Menaxhimi i Rrjeteve Sociale

A keni menduar ndonjëherë që biznesi juaj mund të rritet më shumë se që është. Prej tani e keni mundësin që kjo të realizohet.

Tani do tua shpalosim në vijim programin tonë se si është kjo e mundur…

Biznesi juaj prioriteti ynë

Shërbimet tona për menaxhimin e mediave sociale janë të dizajnuara të rrisin biznesin e juaj në prezencen online. Ne e ndihmojmë biznesin e juaj që të krijojmë besim dhe te lidhim marrdhënje të ngushta me klientët potencial. Benefitet e përdorimit të shërbimeve tona konsistojnë në rritjen e ndërgjegjsimit pra e vetëdijesimit të klientëve , në rritjen e trafikut (visitorëve) në web faqen e juaj si dhe sjelljen e klientëve të ri. Lexo më shumë—>

Logo Dizajne

Disa sekonda. Kaq ju duhen për ta tërhequr vëmendjen e konsumatorit potencial.

Si mundeni ta zgjoni kuriozitetin dhe ti bindeni ata që për vetëm disa sekonda të shikojnë nga afër produktet dhe shërbimet e kompanis tuaj. Dhe e gjith kjo fillon me logon tuaj. Në tregun e konkurrences së plot, një logo është jashtëzakonisht e rëndësishme në suksesin e kompanis.

Logoja është pasqyra e kompanis. Ne me një staf profesional të përkushtuar në punë ju ofrojmë këtë mundësi që ta keni logon unike për biznesin tuaj.

logo-design